Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Csiga csoport

A 2021/22-es nevelési évben,a csiga csoport vegyes életkorú, melyben együtt nevelkednek a kis-, középső-, és nagycsoportos korú gyerekek. 28 kis lurkó –13 lány és 15 fiú- veszi birtokba minden nap a családias hangulatú, biztonságot nyújtó csoportszobát.
Célunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, nyugodt, szeretetteljes légkör vegye őket körül, kedvükre játszhassanak, tevékenykedhessenek.
 Napirendünk biztosítja a folyamatosságot, melyet a gyerekek nagyon hamar megszoktak, megszerettek. A játék mellett minden nap mondókázunk, verselünk, énekelünk, mert a gyerekek nagyon szeretik és közösségformáló ereje van.
Szem előtt tartjuk a differenciált,egyéni fejlesztést is,melyet napirendünkbe beillesztve végzünk a rászoruló gyermekekkel.
Óvodásaink nagyon szeretnek mozogni. A kisebbek még bátortalanok, de lehetőségük van arra, hogy csak figyeljék a nagyokat. Minden nap tornázunk, melyet örömmel várnak a gyerekek. Vannak kedvenc játékaik, melyeket kérnek, hogy játsszuk el, de az új játékokat is hamar megszeretik. Fontosnak tartjuk a szabadban való játékot, levegőzést, ezért a napi időjárást figyelembe véve minden nap kimegyünk.
A kezdeményezések közül a gyerekek nagyon szeretik a vizuális nevelést, mely magába foglalja a színezést, rajzolást, gyurmázást, festést, barkácsolást. Nagyon ügyesek és kreatívak a csiga csoportos gyerekek.
Célunk a jövőben is az, hogy a gyerekek örömmel jöjjenek óvodába, jól érezzék magukat és felkészülten, az óvodai élményeket megőrizve kezdhessék el az iskolát.

Zeléné Nagy Enikő óvodapedagógus
Bogdanovics- Szabó Enikő óvodapedagógus

Kapcsolat

Csoda-Vár Óvoda
3791 Sajókeresztúr, Petőfi Sándor út 25. sz.

Óvodavezető: 
Tóthné Dudás Anikó

Telefon:
+36 46 317-285

E-mail:
sajoker.ovi@gmail.com

Nyitvatartás :
Hétfő-Péntek: 
6.00 - 16.30

Sajókeresztúr Közalapítvány

Bankszámlaszám:

Adószám: 18436202-1-05

Intézményi védőnő: Puskás Kata

Intézményi orvos: Dr. Czeglédy László